« обратно към: Събитие

05 ноември 2012

Нива на здраве

Сдружение “Хомеопатично общество” и “Институт по хомеопатия и интегрално развитие”

имат удоволствието да ви поканят на 22-23.09.2012 г. в гр. София на международен семинар на тема:

 

НИВАТА НА ЗДРАВЕ
през погледа на проф. Витулкас

Eric.pngЛектор: Ерик ван Вьонсел,
съавтор на Г. Витулкас за книгата “Нивата на здраве”

v Теоретични основи на идеята за Нивата на здраве

v Примерни случаи с многогодишни проследявания от различни нива на здраве

v Прилагане на знанията за Нивата на здраве в хомеопатичната практика и воденето на случая.

За лектора:

Ерик ван Вьонсел се занимава с хомеопатия от 1977 г. Практикува от 1982. От 1990 е преподавал в различни училища. В момента редовно преподава в Международната Академия по Класическа хомеопатия на остров Алонисос (Гърция) и е лектор на различни международни семинари. Той супервизира случаи с различни групи от начинащи и практикуващи хомеопати. Автор е на “Характеристики и особености.

Пълна Материя медика – Ключови симптоми към РАДАР” и на “Класическа хомеопатия – медицина, основана на факти”. От единадесет години съветва и асистира екипа, който разработва реперториум Synthesis. Той е асистент и на носителя на Алтернативна Нобелова награда професор Витулкас, с когото заедно са написали книгата “Нивата на здраве”. Модератор е на E-learning програмата на Витулкас.

Неговата цел е да се популяризира хомеопатията с преподаване и писане, да се изследват възможностите на хомеопатията и да се направят публично достояние, да се доведе прилагането на хомеопатия до по-високо ниво и да се подобри хомеопатичната литература. За тази цел той основава и Архив за хомеопатия.

За справки и записвания: в офиса на Хомеопатично общество след 27 август.

Нагоре