« обратно към: Споделено от пациенти

03 март 2014

Вагинална кандидоза

candida 1.jpgАз съм жена на 44г.

По повод хомеопатията - дали да повярваш или не?!

Нека да започна от вече далечната 2000г. Класически случай на вагинална кандидоза от поне 4 г. години, със затихвания след химични препарати за не повече от два месеца!

След като родих сина си през 2000г., отново се бяха появили гъбички и за пореден път посетих гинеколог специалист! Накрая на прегледа отново ми бяха предписани силни и скъпи лекарства и когато попитах - докога ще се повтарят нещата, при положение че изпълнявам стриктно предписанията за хигиена и т.н., докторът се усмихна и ми каза: "За цял живот ще си ги имаш"!

Направо не повярвах на ушите си! Бях ужасена и се възпротивих от дън душа, както се казва! Вече бях чувала от други майки за хомеопатията и реших да опитам!

Това беше първото ми докосване до света на хомеопатията .... и оттогава до ден днешен не съм и помисляла даже и за аспирин или аналгин! След една дълга за мен година, усетих как организмът ми се отблагодари на хомеопатичното лечение, не само за вагиналните ми проблеми, но и хронични ангини, болезнена менструация, стомашни неразположения след ядене на сурови зеленчуци и плодове - колит и гастрит от детска възраст!

Тогава вече започнах и лечение за сина ми, който вече беше на една годинка и имаше слабост в сливиците и очите - много чести прояви на ечемик и конюнктивит!

И така до днес, на всички около мен все не им се вярва, че отгледах здрав и силен вече пубертет без нито едно хапче химия! За мен да не говорим - забравих за кандидозата, за ангините, за стомашните си проблеми и вече от две години съм на суровоядство! Ядки, зеленчуци/даже и спанак!/, плодове - всичко сурово и си мисля защо си причиняваме така глупаво проблеми?!

Няма по естествено нещо от хомеопатията, просто трябва да повярваме!

Аз повярвах и само мога да съжалявам, че не го направих по рано!

И така "всяко зло за добро" гинеколога ме уплаши за да се реша да потърся друг начин и УСПЯХ !

Благодаря на всички които се занимават и разпространяват тази естествена наука, тъй като много хора са повлияни от химичната индустрия!

Нагоре