« обратно към: Събитие

18 септември 2013

НИВАТА НА ЗДРАВЕ - Лектор: Ерик ван Вьонсел

Уважаеми колеги,

Имаме удоволствието да ви поканим на 21-23.09.2013 г. в гр. София

на втория от поредицата семинари:

 

НИВАТА НА ЗДРАВЕ

 

Лектор: Ерик ван Вьонсел,
съавтор на Г. Витулкас за книгата “Нивата на здраве”

СЕМИНАР

21-22 септември от 9 до 17.30 ч.

 

v   Случаи от различни нива на здраве и подходи при водене на случая.

v   Сравнителна Материя медика и ‘малки’ лекарства.

v   Стратегии при анализ на случая (тоталност, ключови симптоми, есенция, патология и причина)

v   Техники  (елиминиране, едностранни болести, комбинация от патологии и др.) при  прилагане на стратегиите, определяне на лекарство и водене на случая

УЪРКШОП

23 септември (понеделник) от 9 до 17.30 ч.

v   Снемане на случаи на живо, реперторизация, определяне на лекарство и на подхода към случая съобразно “Нивата на здраве”.

(Молим желаещите да бъдат случаи на живо да заявят своето желание в офиса на ХО с кратко описание на оплакванията и проблема си)

За лектора:

Ерик ван Вьонсел се занимава с хомеопатия от 1977 г. Практикува от 1982. От  1990 е преподавал в различни училища. В момента редовно преподава в Международната Академия по Класическа хомеопатия на остров Алонисос (Гърция) и е лектор на различни международни  семинари. Той супервизира случаи с различни групи от начинащи и  практикуващи хомеопати. Автор е на “Характеристики и особености. Пълна Материя медика – Ключови симптоми към РАДАР” и на два тома “Класическа хомеопатия – медицина, основана на факти”. От единадесет години съветва и асистира екипа, който разработва реперториум Synthesis. Той е асистент и на носителя на Алтернативна Нобелова награда професор Витулкас, с когото заедно са написали книгата Нивата на здраве”. Модератор е на E-learning програмата на Витулкас.

Неговата цел е да се популяризира хомеопатията с преподаване и писане, да се  изследват възможностите на хомеопатията и да се направят публично  достояние, да се доведе прилагането на хомеопатия до по-високо ниво и да се подобри хомеопатичната литература. За тази цел той основава и Архив за хомеопатия.

 

Отстъпки при заявка за участие от 1 до 20 септември 2013 г.

За справки и записване:

Хомеопатично общество (след 1 септември) тел.: 02/8229246, GSM: 0884871003;

e-mail: bg.homeopathy@abv.bg,

http://www.bghomeopathy.org/

Нагоре