« обратно към: Събитие

15 юли 2014

НИВАТА НА ЗДРАВЕ "Алергии" - Лектор: Ерик ван Вьонсел

ИНСТИТУТ ПО ХОМЕОПАТИЯ И ИНТЕГРАЛНО РАЗВИТИЕ
И

Сдружение ХОМЕОПАТИЧНО ОБЩЕСТВО

имат удоволствието да ви поканят на 20-22.09.2014 г. в гр. София

на третия от поредицата семинари:

НИВАТА НА ЗДРАВЕ

Лектор: Ерик ван Вьонсел,
съавтор на Г. Витулкас за книгата “Нивата на здраве”

СЕМИНАР
на тема “АЛЕРГИИТЕ И НИВАТА НА ЗДРАВЕ”

20-21 септември от 9 до 17.30 ч.

  • Случаи на алергии от различни нива на здраве.
  • Сравнителна Материя медика, подходи, стратегии и техники при водене на случаи на алергии.

УЪРКШОП

22 септември (понеделник) от 9 до 17.30 ч.

  • Снемане на случаи на живо, реперторизация, определяне на лекарство и на подхода към случая съобразно “Нивата на здраве”.

(Молим желаещите да бъдат случаи на живо да заявят своето желание в офиса на ХО с кратко описание на оплакванията и проблема си)

За лектора:

Ерик ван Вьонсел се занимава с хомеопатия от 1977 г. Практикува от 1982. От 1990 е преподавал в различни училища. В момента редовно преподава в Международната Академия по Класическа хомеопатия на остров Алонисос (Гърция) и е лектор на различни международни семинари. Той супервизира случаи с различни групи от начинащи и практикуващи хомеопати. Автор е на “Характеристики и особености. Пълна Материя медика – Ключови симптоми към РАДАР” и на два тома “Класическа хомеопатия – медицина, основана на факти”. От единадесет години съветва и асистира екипа, който разработва реперториум Synthesis. Той е асистент и на носителя на Алтернативна Нобелова награда професор Витулкас, с когото заедно са написали книгата Нивата на здраве”. Модератор е на E-learning програмата на Витулкас.

Неговата цел е да се популяризира хомеопатията с преподаване и писане, да се изследват възможностите на хомеопатията и да се направят публично достояние, да се доведе прилагането на хомеопатия до по-високо ниво и да се подобри хомеопатичната литература. За тази цел той основава и Архив за хомеопатия.

Отстъпки при заявка за участие до 15 септември 2014 г.

За справки: Хомеопатично общество: тел.: 02/8229246, GSM: 0884871003; http://www.bghomeopathy.org/

Нагоре