« обратно към: Събитие

04 септември 2020

Семинар с д-р Еди Тиленс на 26 и 27септември 2020 г.

eddy_tilens

Имаме удоволствието да ви поканим на 26 и 27 септември 2020 г. на един уникален семинар с д-р Еди Тиленс в доста необичайните съвременни условия.

На него можете да участвате онлайн от дома си, спазвайки социална дистанция, или да присъствате на събитието в офиса на Хомеопатично общество (в ограничен състав).

Д-р Еди Тиленс, който казва, че много харесва българските си студенти и му липсва контактът с тях, се съгласи да направим заедно семинар на живо по Zoom – всеки в своята страна, не нарушавайки граници и правила.

Но за науката хомеопатия тези граници не съществуват. И за споделянето на знания няма пречки във времето и пространството. Опитът на старите майстори може да бъде интегриран в съвременните условия с актуална практическа насоченост.

Всеки от вас, който иска да задълбочи своите познания, е добре дошъл
на семинара под наслов:

Практическа хомеопатия на 21 век

Теми, които ще бъдат разгледани:

Гранична ММ: често един случай бива разрешен от едно лекарство, което не е добре описано в класическите трудове, но следва от емпиричните методи и знанието на множество майстори на хомеопатията. Така например мигрената при деца много често се излекува от Digitalis? Просто така. И какво остава от известната тоталност?

Диференциация на лекарствата: Ален пише в предговора към своите „Ключови симптоми“: „Есенцията е в изключително фините разлики между лекарствата“. При доказванията ние виждаме, че по-високите потенции показват много повече характеристични симптоми отколкото ниските потенции или майчините тинктури. Концентричните кръгове на Яр. Примери за близки лекарства, които ще бъдат обсъдени.

Казуистика с насочващо значение: Всеки случай идва в моята практика и разкрива философски и стратегически елемент, който ни помага да намерим лекарството по правилен практически начин.

Междувременно ще бъдат представени множество дидактични случаи.

Ще ползвате отстъпка при записване и плащане преди 18 септември. За записване се обадете на тел.: 0884871003, 02 822 92 46 в офиса на Хомеопатично общество. Работно време: от 10.00 ч. до 16.00 ч.

Семинарът се заплаща в офиса или по банковата сметка на Сдружението:

UniCredit Bulbank
София Руски паметник
IBAN   BG83UNCR76301051491550
BIC: UNCRBGSF

Нагоре